Gradski vijećnik objavio “opuštenu” fotografiju Branke Ramljak i Željka Keruma staru 15 godina

"Ni Kerum ni Ramljak nemaju prigovore na rad HDZ-a. Oboje se žele što bolje udat u postizbornoj koaliciji"


Jučerašnji nastup Željka Keruma na HTV-u prodrmao je pomalo, u posljednje vrijeme, uspavanu splitsku političku scenu. Rijetko tko se danas nije javio sa stavom ili komentarom, a posljednji u nizu komentara dao je Jakov Prkić iz redova Pametnog.


Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

POVEZANI SADRŽAJ

“Istina je da je Kerum d.o.o. 2006. godine donirao 750.000 kuna Ekonomskom fakultetu. Znači, tada je donirala FIRMA Kerum d.o.o., a ne Željko Kerum osobno. Jer kad se zapošljava, plaća PDV, dijele donacije onda Željko Kerum svoju propalu tvrtku izjednačava sebi. Međutim, kad se spominju dugovi vjerovnicima, predstečajna nagodba od milijardu i 700 milijun kuna i stečaj, onda nije dužan Željko Kerum već FIRMA. Pa odlučite se već jednom gospodine Kerum, je li firma Kerum jednako Željko Kerum ili nije?

Doduše ima jedna stvar u kojoj se slažete Vi i gospođa Branka Ramljak (kao i na ovoj zajedničkoj slici 2006. godine). Oboje nemate nikakvih prigovore na rad HDZ-a, sviđa se i Vama i gospođi Ramljak. Oboje ste sudjelovali u radu s HDZ-om. Oboje se želite što bolje udati u postizbornoj koaliciji s HDZ-om. Sretno vam. Neka bolji pobijedi”, poručio je Prkić.Moja reakcija na članak je...
Vau
18
Haha
2
Hagić
2
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
4
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime