Ramljak komentirala Keruma u Otvorenome: “E pa nećemo tako. Većini se to gadi. Većina Splićana nije koruptivna i želi pošteno živjeti od svog rada”

"Izabrani predstavnik građana Splita doveden je na nacionalnu televiziju kao cirkus. Izabrani vijećnik je u nekima zabavnoj raspravi branio političku korupciju, namještanje natječaja, koalicijsku trgovinu, a zviždače i novinare nazvao lošim ljudima" - poručila je


Kandidatkinja za splitsku gradonačelnicu Branka Ramljak komentirala je sinoćnju emisiju Otvoreno HTV-a u kojoj je, među ostalim, gostovao Željko Kerum.


Njenu jutrošnju objavu prenosimo u cijelosti:

“Sinoć sam gledala Otvoreno i još jednom dobila potvrdu zašto ne mogu stajati prekriženih ruku dok nam čerupaju grad i pri tom nam govore kako je to jedini izbor. Izabrani predstavnik građana Splita doveden je na nacionalnu televiziju kao cirkus. Izabrani vijećnik je u nekima zabavnoj raspravi branio političku korupciju, namještanje natječaja, koalicijsku trgovinu, a zviždače i novinare nazvao lošim ljudima.

SHOW NA HTV-u Keruma pitali o političkoj trgovini: “Trgovina je normalna, tako se mora raditi, drugačije ne ide”

To je slika koju je Split ponovno sinoć poslao o sebi drugima, ali i poruka koju je poslao svojim mladima i svojoj djeci.E pa nećemo tako. Većini se to gadi. Većina Splićana nije koruptivna i želi pošteno živjeti od svog rada u svom gradu. Zato samo odlučila sve raditi suprotno od standarda koje su nam nametnuli. Ovih dana krećem s jednom takvom inicijativom. Splitu ne trebaju stranački poslušnici, rodbina ni cirkusanti. Splitu trebaju najbolji.

Pozivam ih da se usude, da se priključe i da ovaj grad postavi nove standarde i bude svijetli primjer, a ne vic cijeloj državi” – poručila je Ramljak.Moja reakcija na članak je...
Vau
57
Haha
8
Hagić
3
Hmmm
5
Plač
2
Grrr
11
Molim?
6

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime