Kerum žestoko uzvratio Ramljak: “Pomogao sam joj pa me iskoristila, trčala je za mnom po Jokeru”

"Tada sam Vašem fakultetu uplatio 750.000 kuna (sto tisuća eura), ali znate i to da ste usput užicali i večeru za Vašu ekipu u Jokera", kazao je Kerum


Kandidatkinja za splitsku gradonačelnicu Branka Ramljak komentirala je jutros Kerumov sinoćnji nastup u emisiji Otvoreno HTV-a.


Ramljak komentirala Keruma u Otvorenome: “E pa nećemo tako. Većini se to gadi. Većina Splićana nije koruptivna i želi pošteno živjeti od svog rada”

Žestoko je kritizirala Keruma kazavši da je “nekima u zabavnoj raspravi branio političku korupciju, namještanje natječaja, koalicijsku trgovinu, a zviždače i novinare nazvao lošim ljudima”.

Zaključila je da većina Splićana nije koruptivna i da želi pošteno živjeti od svog rada u svom gradu.

Kerum se oglasio danas poslijepodne.“Vi spadate isto u krug ljudi kojima sam pomogao i koji su me iskoristili, Vi dobro znate kako ste trčali po Jokeru za mnom 2008. godine, žicajući novac za Ekonomski fakultet na kojemu ste radili, tada sam Vašem fakultetu uplatio 750.000 kuna (sto tisuća eura), ali znate i to da ste usput užicali i večeru za Vašu ekipu u Jokera. Znači, gospođo Ramljak, mi smo totalno različiti, ja dajem, a Vi uzimate”, bio je oštar Kerum.Moja reakcija na članak je...
Vau
41
Haha
67
Hagić
4
Hmmm
6
Plač
2
Grrr
11
Molim?
7

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime