“Obavještavam sve svoje članove da do daljnjega nema treninga. Zbog promjene vlasnika boksačka dvorana više neće biti na raspolaganju.

Za sada nastavljam s treninzima samo s Markom de Morijem i Markom Vučevićem u Ameno gymu kod Milivoja Bajića kojemu se ovim putem još jednom zahvaljujem što nam je ustupio mjesto za trening. Naime ugovori za njihove borbe su potpisani i nema odustajanja.

I za kraj jedno pitanje:
Da li bi imao ovih problema da sam kojim slučajem član HDZ-a ili neke druge političke stranke?
Ugodan dan i “Strožanac”, bilo mi je drago” – napisao je bivši prvak države u taekvondou, kikboksač i negdašnji Cro Copov suvježbač, Domagoj Ostojić – Buco.

Ostojić je ispod objave dobio brojne poruke podrške. Podsjetimo, Ostojić je trener Marka de Morija, a prošle jeseni nam je u razgovoru za Dalmacija Danas opisao kako je došlo do suradnje između njih, ali i Marka Vučevića, još jednog boksača koji pretendira na veliku boksačku scenu.

– De Moriju sam ponudio suradnju nakon meča s Hayeom. Gledao sam ga u Jokera u dvorani. Djelovao je potišteno, nezainteresirano i da ne može tako dalje. Bio je u tom meču sramota za sport, katastrofa. Čovjek ga je kao početnika nokautirao u prvoj rundi. Prije nekih pola godine on je došao trenirati u moju dvoranu. Doveo je Vučevića, koji je bio WBF interkontinentalni prvak. Vučević je vrhunski boksač, lijepo se kreće za 120 kilograma. On je bio sparing partner de Moriju, a ja sam to promatrao i ponudio mu suradnju, da obojici pomognem. Mark je shvatio da dobro shvaćam boks i započeli smo suradnju. Službeno sam njihov trener i pomažem i kao sparing partner, govori nam Ostojić.

Cijeli razgovor pročitajte ovdje.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime