Taekwondo klub Marjan je idealno mjesto u kojem trening istovremeno mogu obaviti i roditelji i djeca. Za vrijeme dok je dijete na treningu sa svojim uzrastom roditelji se mogu uključiti u rekreativne grupe i na sat vremena zaboraviti na posao, obveze i brigu oko djeteta koju će u to vrijeme preuzeti treneri kluba. Brojne financijske pogodnosti pripremljene su za sve obitelji koje će koristit takve usluge kao i za one koji imaju dvoje ili više djece. Drugo dijete će biti oslobođeno 50% članarine, a obitelji s troje djece će treće moći poslati na trening potpuno besplatno.

POVEZANI SADRŽAJ:

Kroz godine treninga članovi kluba imaju mogućnost odlaska na natjecanja, a tu su uvijek i  sportski kampovi, igraonice, vrtićki festivali, klupske lige, polaganja za pojaseve, izleti, a za nagrađene sportaše i odlasci u Aqualand, Istralandiju ili Gardaland.

Posebnu pažnju klub daje marginaliziranim skupinama, djeci iz dječjeg doma Maestral, djeci koja su korisnici usluga Centra za socijalnu skrb kao i osobama sa sindromom down i gluhim i nagluhim osobama. Brojne pogodnosti mogu ostvariti samohrani roditelji kao i oni s dječjim doplatkom.

A najveća pogodnost svim roditeljima je što više ne moraju vozit dijete na trening nego ga mogu pustiti pješke da dođe u najbližu dvoranu u svom kvartu jer klub radi na čak osam lokacija u gradu.

Zbog toga, dođite i vi u obiteljski taekwondo klub Marjan.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime