Taekwondo klub Marjan je rezultatski jedan od najboljih i najuspješnijih klubova među svim olimpijskim sportovima u Hrvatskoj. U dosadašnjih 20 godina od osnivanja njegovi članovi osvojili su nevjerojatne 64 medalje na velikim natjecanjima od čega 3 olimpijske, 11 svjetskih i 50 europskih medalja. U Hrvatskoj je godinama najbolji klub s čak 42 naslova ekipnih prvaka Hrvatske u sve tri uzrasne kategorije, od kadeta i juniora do seniora.

Brojne generacije sportaša formirale su se u uspješne mlade ljude, a velika većina ih je imala uspješne dual karijere, postizala odlične rezultate na natjecanjima i završilo fakultete.

Sestre Ana i Lucija Zaninović bile su perjanice, pridružila im se Petra Matijašević, a nakon njih je do vrhunskih ostvarenja stigao veliki broj sportaša, olimpijaca, svjetskih i europskih sportaša poput Tonija Kanaeta, Lovre Brečića, Piera Marića, Brune Vuletić, Lene Stojković, Ivane Babić, Lucije Domić, Tanje Rastović, Klare Kovač, Paule Antunović i brojnih drugih koji su većinom u klubu još od vrtićkih dana. Kvalitetu i mjesto gdje želi napraviti dodatni iskorak u karijeri su u taekwondo klubu Marjan pronašli još neki sportaši poput Matee Jelić, Nikite i Leona Glasnovića, Ivana Šapine ili Matee Kolovrat.

Svi oni imali su zajednički cilj još kao mala djeca – jednog dana plasirat se na olimpijske igre, a članovima taekwondo kluba Marjan to je uspjelo troje olimpijske igre u nizu, London-Rio-Tokyo.

Zbog toga, započnite i vi svoju priču s nama. Svakodnevno odradimo preko 50 treninga na osam različitih lokacija u gradu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime