Sinoć je emitirana prva epizoda nove, devete sezone showa Zvijezde pjevaju, a gledatelji su se odmah oglasili na društvenim mrežama s komentarima.

I dok su neki oduševljeni što se vratila emisija u kojoj pjevači uče pjevati druge poznate Hrvate i Hrvatice, drugi su ipak imali poneku zamjerku.

“Čitam imena kandidata i moram priznati da mi je većina nepoznanica. Čak i pjevače-mentore većinu ne znam. Pa ne kužim baš smisao naslova Zvijezde pjevaju!?”, “A gdje su zvijezde?”, “Osim što više ‘zvijezde’ nisu poznate, ni pjevači dugo nisu pozornice vidjeli”, “Bilo bi bolje da su pronašli ‘obične’ ljude koji imaju želju pokazati da bi mogli pjevati i da su ih podučili. To bi bolje zvučaĺo nego ono sinoć”, “Svaka čast. Emisija vam se zove Zvijezde pjevaju, a da napravite istraživanje otkrili bi da za 5 vaših zvijezda nitko nikada nije čuo”, “Koje zvijezde? Morala sam guglati da vidim tko je zvijezda”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama, piše Index.

Ove sezone za najbolji pjevački par showa Zvijezde pjevaju bore se bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi, glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember te stand-up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.

U prvoj emisiji najviše bodova od žirija dobio je Ivan Šarić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime