Za Lily Allen i zvijezdu Stranger Thingsa Davida Harboura očito je Hrvatska bila zemlja snova. Naime kako je ovaj zaljubljeni par objavio na društvenim mrežama, nakon odmora u Hrvatskoj, vratili su se u SAD i vjenčali su se u kapelici u Las Vegasu. Da iznenađenjima ne dođe kraj, nakon što su dobili dozvolu za vjenčanje u poznatoj kapelici vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja.

Lilly je medijima otkrila da je na vjenčanju koristila prezime Cooper, koje je očito preuzela od bivšeg supruga Sama. TMZ je izvijestio da su krajem prošlog tjedna izvadili dozvolu u Las Vegasu, a iako im važi sljedećih godinu dana, vjenčanje su očito obavili vrlo brzo nakon toga.

 

Lilyno prvo vjenčanje, sa Samom Cooperom, bilo je sušta suprotnost, a na vječnu ljubav zarekli su se na idiličnoj ceremoniji u Gloucestershireu 2011. Pet godina kasnije ljubav je pukla. Iz prvog braka Lily ima kćeri Ethel koja ima osam te Marnie kojoj je sedam godina, koje su s njom i Davidom bile u Hrvatskoj u kojoj su kako je rekla, uživali.

 

Lilly je prije nekoliko dana snimljena u New Yorku, a već tada su mediji počeli nagađati o skorom vjenčanju jer se na njenoj ruci pojavio dijamantni zaručnički prsten.

– Doviđenja, Hrvatska. Odlično smo se proveli i definitivno ćemo se vratiti. Poseban pozdrav posadi našeg predivnog broda i agenciji koja nam je sve sredila u posljednji trenutak. Ovo je definitivno bilo putovanje života – napisala je Lily na društvenoj mreži Instagram nakon odlaska iz Hrvatske.

View this post on Instagram

😂😂😂😂

A post shared by Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) on

Naime u Hrvatsku je stigla prije desetak dana i odmah se pohvalila fotkama s Lastova, a nakon nekoliko dana doplovila je na Šoltu. Lily je uživala na brodu, a nekoliko je puta uhvaćena i s kapom koja na sebi ima hrvatske crveno-bijele kvadratiće.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime