Žuti u nedjelju protiv Cibone: “Na terenu nema prijatelja. Trebamo doma donijeti pobjedu, to je najbitnije”

U samo para dana Split i Cibona odigrat će dva susreta, jedan u ABA ligi, drugi u domaćem prvenstvu.

Najprije je u nedjelju u 19.00 sati na rasporedu dvoboj 19. kola ABA lige. Trener Splita Mile Karakaš već prvog dana kada je sjeo na klupu kazao je da ide od utakmice do utakmice, jedna po jedna, tako da će o utakmici HT Premijer lige koja se igra u utorak u 18.00 sati govoriti tek uoči tog dvoboja.


Najprije je najavio nedjeljni susret:

– Čeka nas motiviran protivnik, sada je svaka utakmica biti ili ne biti, tako pristupamo treningu, pripremi za ono što nas čeka protiv Cibone. Ostali su bez Bilinovca kojeg cijenim i nedostajat će im u rotaciji, ali Cibona ima dovoljno kvalitetnih igrača da ga nadomjesti.

Za Splitovog trenera najvažnije je kako će izgledati njegova momčad.

– Nadam se da ćemo biti agresivni, rastrčani i staloženi u pravim momentima, s dobrim taktičkim odlukama.

U dvoboju protiv Gorice jedan od najboljih Splitovih igrača bio je Ivan Perasović.– Cibona je kvalitetna, za nas je ovo jedna od najvažnijih utakmica u ABA ligi, moramo dati sve od sebe i donijeti pobjedu.

Bit će zanimljivo pratiti dvoboj Prkačin – Perasović, dvije velike nade hrvatske košarke, još uvijek juniori, ali s bitnim ulogama u Ciboni i Splitu.Rivali ste na terenu, ali i veliki prijatelji, podsjećamo Ivana.

– S druge strane će biti Roko s kojim se dugo poznajem, prijatelji smo, ali na terenu nema prijatelja. Trebamo doma donijeti pobjedu, to je najbitnije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime