U HGK – Županijskoj komori Split, na adresi Trumbićeva obala 4, održat će se u četvrtak, 12. ožujka, od 13 do 14,30 sati predavanje ‘Brendiranje kvalitete hrvatskih proizvoda i usluga znakovima kvalitete HGK Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko’.

Na predavanju će biti riječi o brendiranju općenito te posebno o znakovima kvalitete HGK, postupcima stjecanja prava njihove uporabe te natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava za financiranje cijelog postupka obrade zahtjeva i prve tri godine prava uporabe znakova.

Naime, Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta provodi EU projekt Znakovi kvalitete, koji je namijenjen mikro, malim i srednjim tvrtkama, do 250 zaposlenih.

Postupak koji prethodi stjecanju bespovratnih sredstava u maksimalnom iznosu od 75.000 kuna, kao i iskustva u provedbi projekta na jednostavan će i zanimljiv način predstaviti mr. sc. Nevenka Gašparac, voditeljica Odjela za upravljanje kvalitetom HGK i EU projekta Znakovi kvalitete.


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime