Splitska pjevačica raskošna glasa, Zorica Kondža, objavila je tijekom vikenda kratko “Oženija se Toni!” uz fotografiju na kojoj je i njezina kolegica Doris Dragović. Zorici su odmah počele stizati čestitke sa svih strana no neki su bili sumnjičavi radi li se o njezinom sinu.

– Je, hvala Bogu, još jedna gospođa Banov – potvrdila je tportalu.

– Budući da smo velike obitelji s jedne i s druge strane, morat ćemo smanjiti broj uzvanika. Nitko od nas ne bio volio da se vjenčanje odgađa. Ja ću osobno testirati sve uzvanike. (smijeh) Nadam se da će biti sve u redu, jer bit će ljeto, bit ćemo vani tako da ne bi trebalo biti nikakvih problema – najavila je pjevačka diva u svibnju. Rekla je da joj je snaha odlična, a da je ona još bolja svekrva te da što njezini sinovi izaberu, ona se s time slaže i voli koga oni vole.

Kad je riječ o braku, a ona ima jedan od najstabilnijih na javnoj sceni, pjevačica je svojedobno rekla da smatra kako mladi danas ulaze u brak jer vole istu boju i glazbu, a da je ona godinama provjeravala je li njezin Joško onaj pravi. Osim Tonija, Zorica Kondža i Joško Banov imaju još dva sina, Ivana i Luku.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime