“Žnjanski” poduzetnik odgovorio Krstuloviću Opari: “Jeste li zbilja pomislili da ću odustati od zakonitog postupka i baciti 5 godina vremena?”

"Imam jednaka prava za natjecanje kao i gradska tvrtka Spalatum DMC, odnosno da su moje lokacijske dozvole izdane, a zahtjev za koncesiju predan, puno ranije nego što je Spalatum DMC inicirao koncesiju za cijeli Žnjan"


Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u subotu navečer oglasio se na društvenim mrežama povodom razgovora koji je splitski poduzetnik i bivši žnjanski ugostitelj Tomislav Burazin dao za Slobodnu Dalmaciju.


“Dok sam na čelu Grada Splita, nitko, s nikakvim pritiskom ili željom za postizanjem koristi na štetu javnog dobra neće ucjenjivati Grad Split. Niti prvi niti zadnji koji je pokušao, pa nije uspio. I neće” – poručio je gradonačelnik.

Burazin: Nikakvo ucjenjivanje ovdje nije prisutno

Nije se dugo čekalo na Burazinov odgovor.

“Andro Krstulović Opara Gradonačelniče, pozdrav i vama. Ne znam zašto niste objavili cjelovit tekst i upoznali javnost s pravom istinom? Nije mi jasno zašto je stavljen ovakav naslov kad takvo nešto nikad nisam izjavio, ali sada je ispravljen.

Nikakvo ucjenjivanje ovdje nije prisutno. Jedino što jesam izjavio i što odgovorno tvrdim je da imam jednaka prava za natjecanje kao i gradska tvrtka Spalatum DMC, odnosno da su moje lokacijske dozvole izdane, a zahtjev za koncesiju predan, puno ranije nego što je Spalatum DMC inicirao koncesiju za cijeli Žnjan, što ću zakonski zaustaviti dok se ne riješi raniji zakonit postupak Mehatronike Burazin d.o.o., jer na to po zakonu i imam pravo.

Vi ste na odlasku i kao građanin Splita vas molim da ne radite svima nama dodatnu, nenadoknadivu štetu.Pitanje: Zar od javnog interesa nije zakonit i legalan postupak? A to su dvije pravomoćne lokacijske dozvole koje mi je izdao Grad Split – za isto područje, prema istom prostornom planu, na istoj čestici, u istoj zoni na Žnjanskom platou.

Jeste li zbilja pomislili da ću odustati od zakonitog postupka i baciti 5 godina vremena, rada, energije, projektne dokumentacije i novca u smeće? Kako ste i sami rekli…. nema povratka. Idemo do kraja, prava istina mora izaći na vidjelo”- poručio je Burazin.Moja reakcija na članak je...
Vau
54
Haha
7
Hagić
3
Hmmm
13
Plač
3
Grrr
17
Molim?
11

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime