ZIMA U TRAVNJU Snijeg prekrio jug zemlje, na graničnom prijelazu u Konavlima ima ga 20-ak centimetara

Zbog olujnog vjetra između mosta Maslenica i tunela Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h


Jutros jaka bura s olujnim udarima puše uzduž cijele obale. Prema podacima DHMZ-a najjači udari u Splitu dosežu 86 km/h, a u Dubrovniku 83 km/h.


Satelitska snimka naoblake iznad Dalmacije (Vrijeme / radar)

Od 6:30 za sve skupine vozila otvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, ali se zbog olujnog vjetra između mosta Maslenica i tunela Sveti Rok vozi uz ograničenje brzine 40 km/h.

Zbog jakog vjetra i dalje su samo za osobna vozila otvoreni DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Jutros je u cijeloj zemlji vedro, osim na dubrovačkom području gdje ima kiše i snijega. Uz obalu uglavnom padaju kiša i susnježica, ali se zabijelio dio Konavala. Konavoska brda imaju oko 5 centimetara snijega, viša područja do 8 centimetara. Granični prijelaz Zupci kod Herceg Novog mjeri oko 20 centimetara snijega!

Temperature zraka su jutros diljem Dalmacije zimskih 1 do 6°C, a na Svetom Juri na Biokovu i na Dinari temperatura je -10°C.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime