Željko Kopić: “Mislim da smo zasluženo dobili utakmicu”

"Igrali smo cijelo vrijeme protiv 11 igrača iza lopte, falilo je kvalitete u završnici"

Hajduk je na Poljudu slavio minimalno protiv Lokomotive, a pobjedu Bijelih od 1:0 prokomentirao je trener Željko Kopić.


– Mislim da smo prvo poluvrijeme odigrali dobro i pametno. Igrali smo cijelo vrijeme protiv 11 igrača iza lopte, falilo je kvalitete u završnici. Nakon gola je naglasak bio da pokušamo zabiti drugi gol i riješimo utakmicu. Oni su ulaskom Krstanovića uveli još jednu opasnost, ali mislim da smo zasluženo dobili utakmicu. – kazao je Kopić.

Osvrnuo se na igru veznog reda.

– Ponavljam da sam u prvom dijelu bio jako zadovoljan, dolazili smo s loptom u prostore u koje smo htjeli, u nastavku je pas iz zadnje linije bio sporiji, ali nisam nezadovoljan, mislim da su Mijo, Hamza, Josip i Zvone, kad je ušao, odigrali dobru utakmicu.

Novinari su ga pitali nadali se kiksu Dinama protiv Istre.

– Ja ću opet kazati da gledamo isključivo sebe, imamo dovoljan broj ozlijeđenih igrača, Šego je danas sa 17 godina igrao veliki dio utakmice. Zaista se ne zamaramo s utakmicama naših suparnika.


Potom se još jednom osvrnuo na igru svoje momčadi.

– Uvijek nastojim da se kvalitetno branimo imajući posjed lopte i s kvalitetnim reakcijama po izgubljenoj lopti. U prvom dijelu nismo dozvolili Lokomotivi pravu tranziciju. U nastavku smo odigrali pametno i na rezultat, što me čini zadovoljnim. – zaključio je Kopić. 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0