U četvrtak 26. rujna s početkom u 19 sati u Sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice u Splitu, Klub mladih Split i Izdavačka kuća Harfa (“Knjige koje vole djecu”) organiziraju “HARFIN PSIHO KLUB” – ciklus besplatnih predavanja o osobnom razvoju i roditeljstvu. Cilj Kluba mladih je besplatnim predavanjima vrhunskih psihologa doprinijeti osobnom razvoju i mentalnom zdravlju mladih.

– Iz mjeseca u mjesec slušat ćemo i razgovarati o temama bliskima svima nama. Učit ćemo i pokušati naći rješenje za izazove s kojima se suočavamo. Zajedno ćemo pokušati biti bolji – bolji roditelji, bolja djeca, bolja verzija samih sebe – objašnjavaju iz Kluba mladih Split.

“HARFIN PSIHO KLUB” organizira se u sklopu programa “Kreativni, mladi, strastveni”, a otvara se predavanjem “Biti roditelj – kako to gord(k)o zvuči!” psihologinje Mirjane Nazor.

Biti roditelj je iznimno zahtjevna uloga jer iako roditelji nisu svemoćni kada se promatra njihov utjecaj na dijete, ipak su moćni. I zato je važno da svoju ulogu prihvate odgovorno. Psihologinja Mirjana Nazor obuhvatit će pitanja koja zanimaju većinu roditelja počevši od toga rađaju li se djeca danas drukčija od onih koja su rođena prije pedesetak i više godina, koji su odgojni stilovi roditelja kvalitetni, a koji manjkavi, koji je smisao postavljanja granica u odgoju, što znači biti odgovoran roditelj, čemu i kome služe socijalne vještine, kako pomoći, a ne odmoći svom djetetu u procesu transformacije u odraslu osobu?

Predavanje je otvoreno i besplatno za sve zainteresirane, a namijenjeno je mladima, roditeljima, studentima, učenicima, profesorima, psiholozima, pedagozima, odgojiteljima, prosvjetnim djelatnicima…

Prijava je obvezna na link.1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime