Zdenka Olujić, 34-godišnja hostesa, nastupila je u RTL-ovu showu ”Hrvatska traži zvijezdu”, a od sudjelovanja u Zvijezdama stekla novo iskustvo, a sada vam se predstavlja s novom pjesmom “Odlazim”.

Zdenka Olujić, hostesa na jahti, po struci frizerka, svoju je pjevačku karijeru nakon duže stanke nastavila prošloljetnim pjevačkim showom, RTL-a “Zvijezde – ljetni hit”. Ova 33-godišnjakinja nakon dulje stanke vratila se na binu i pokazala što zna, no za ovaj show, priznaje, nije se dodatno pripremala, a iskreno je zadovoljna jer je dogurala skoro do finala.
“Već desetak godina nisam mikrofon uzela u ruke. Mnogo toga se promijenilo, ja sam se promijenila”, otkrila nam je Zdenka.
U show se, kaže, prijavila zbog sebe, ali je i priznala da to nije bila njezina ideja. Međutim, nije htjela otkriti tko je za to zaslužan. Smatra da je dovoljan razlog glazbenog nastupa taj što voli pjevati i želja da se vidi još jednom na pozornici. Hobi joj je ples,za sebe može reći da pleše kroz život jer se plesnim koracima bavi od malena. Osvojila je mnoge nagrade na hip-hop plesnim natjecanjima, a najviše je ponosna na 3. mjesto u hip-hopu na državnom prvenstvu. Iako se prestala aktivno baviti svojom, kako kaže, omiljenom aktivnošću, glazba joj je uvijek na prvom mjestu, a talent je naslijedila od tate. S toga i ne čudi da je već kao djevojčica bila glavna na pozornici osvojivši treće mjesto na glazbenom natjecanju “Prvi pljesak”. Voli čitati i pjevati. Obožava Doris Dragović, a nedavno je snimila novi singl pod nazivom „Odlazim”.

S novom pjesmom se želim vratiti na scenu i s jačom dozom rutine profesionalno se baviti glazbom. Sretna sam što je uz mene sjajna glazbena ekipa , a to su Marko Tomasović- skladatelj, Aleksandar Valenčić- aranžman, Željko Krznarić-tekst, koji piše za Tonija Cetinskog, Marija Tadić je zadužena za snimanje i montažu dok se Ana Borić pojavljuje kao izvršna producentica.

Naša sugovornica nada se kako će ova izazovna i krizna situacija brzo proći, te će se ljudi moći ponovno ugodno družiti na zabavama i prigodnim svečanostima, a Zdenka ovog ljeta obećava glazbene fešte uz Ratka Bartulovića i grupu Barbarosa.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime