Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su ove katamaranske linije

Evo koje linije neće voziti


Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski te je zbog niskih temperatura moguća poledica, upozoravaju u subotu ujutro iz Hrvatskog autokluba te vozačima savjetuju da prilagode način vožnje uvjetima na cestama kao i da na put ne kreću bez zimske opreme.


Ponegdje ima magle, a zbog vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle na državnim cestama Vaganac-Udbina-Ondić i Ličko Petrovo Selo-GP Ličko Petrovo Selo.

Zbog oštećenja kolnika ili vode na kolniku zatvorene su državna cesta kroz centar Petrinje, županijska ceste Tišina-Palanjek te lokalna cesta u mjestu Rausovac kao i Vrgorac-Orah te Veliki Prolog-Draževitići.

Zbog snijega i leda za sav promet zatvorena je državna cesta Sveti Rok-Mali Alan te županijska cesta Sušanj-Štirovača, a ograničenja su zbog zimskih uvjeta na pojedinim državnim, županijskim i lokalnim cestama u Gorskom kotaru i Lici.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Vis-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split s polaskom u 6 sati.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime