Zbog instalacija značajno probijeni rokovi uređenja ceste u Sućurcu

Još se ne vidi kraj radova

Iako su nadležni najavili kako će radovi na Cesti dr. Franje Tuđmana u Kaštel Sućurcu, dionica Mrtvenice-Gospica, poddionica Gospica – Dom zdravlja biti završeni krajem svibnja,  kraj im se ne nazire, a kao razlog nadležni navode dodatne poslove i probleme s postojećim i novim instalacijama, piše Portal grada Kaštela.


Radovi na rekonstrukciji započeli su u drugom dijelu veljače, planirana je obnova i širenje kolnika, dogradnja pješačkih nogostupa te rješavanje oborinske odvodnje, a vrijednost radova procijenjena je na nešto više od 2 milijuna kuna.

– Zbog nepredviđenih radova na podzemnim instalacijama, sanaciji vodoopskrbe i  izgradnji kolektora fekalne kanalizacije, produljeni su rokovi završetka radova na dionici Gospica-Dom zdravlja u Kaštel Sućurcu. O novim rokovima u ovom trenutku nezahvalno je govoriti –  kazala je pročelnica za komunalu, Marija Pelivan.

Tako je, osim planiranih radova, donesena i odluka da se radovi iskoriste za izgradnju novog kanalizacijskog kolektora, a da postoje problemi s postojećim instalacijama, koje su prije više desetljeća tu polagane, bilo je vidljivo tek kada su radovi otpočeli, što je, prema objašnjenju nadležnih, cijeli postupak rekonstrukcije značajno usporilo, piše Portal grada Kaštela.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0