Odvjetnik Branko Šerić potvrdio je da je Filip Zavadlav prebačen iz zatvorske bolnice u Svetošimunskoj u Kliniku za psihijatriju Vrapče.

– Prebačen je jer je počelo psihijatrijsko vještačenje. I ovdje su zatvorski uvjeti. Posjeti su mu ograničeni kao u Svetošimunskoj – izjavio je Šerić za 24sata.


2 KOMENTARI

  1. ala koliko cu vas ja zaklat pjescane crncuge jebene,aka moderni muski,prvom prilikom sve i vas vdi i ne vani,prvom prilikm.

  2. Maa pun mi vas je kurac više.Zlo je i naopako.Ali svaki dan šta god otvorim čitat,slušati,pogledat-STALNO O UBOJSTVIMA.Bilo ih je i opet će.Žandari nisu radili,medili se.Oni su krivi za svaku,ovako tešku situaciju,koju godinama čekaju da se dogodi.Dočekaju.Mogu nabrojati u zadnjih 30g.sličnih i istih ubojstava….vi uvik pizdite kad je gotovo i kad je već i neko nevin ubijen(neman pojma,to san isto pročita)a u uništene obitelji,životi,pokojni i živi.aajme ii zato ne serite više.Kad se vi svi tako brinete,pitan vas imate li u svon susidstvu možda nešto za šta nije kasno?Boli vas kurac

Comments are closed.