Posljednjih godina Kaštela bilježe demografski rast, djece je iz godine u godinu sve više, pa se ukazuje potreba za novim sadržajima kako bi mališani mogli kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme. Posebno se to odnosi na dio Kaštela iznad magistrale gdje najviše nedostaje dječjih igrališta.

Grad Kaštela prepoznao je potrebe građana, stoga su krenuli pripremni građevinski radovi na izgradnji dječjih vrtića na području Kaštel Gomilice i Rudina. Gradonačelnik Denis Ivanović, zajedno sa svojim zamjenikom Grgicom Benutićem obišao je početak radova.

– U izbornoj kampanji sam naglašavao kako ću se pozabaviti sadržajem za djecu i mlade. Na sreću u Kaštelima je djece sve više. Moja je dužnost dati sve od sebe da im osiguram uvjete za kvalitetno i bezbrižno djetinjstvo. Zato smo krenuli s realizacijom ova dva projekta. Izuzetno sam zadovoljan dinamikom izgradnje dječjih igrališta u Kaštel Gomilici i Rudinama. Čim se dostavi oprema, igrališta će i službeno biti otvorena. Nadam se da će sve biti gotovo oko Božića – kazao je gradonačelnik Ivanović napominjući kako kreće izgradnja i uređenje još nekoliko parkova i igrališta u Kaštelima.

Vrijednost instalacija i građevinskih radova na oba igrališta je ukupno 200 tisuća kuna.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0