„Plesni studio – Baila Conmigo“ djeluje u gradu Splitu 2 godine, a osnovan je od strane dugogodišnjih međunarodnih plesnih instruktora i zaljubljenika u karipske plesove Jerka Cvitanića i Maje Pelicarić. Salsu i bachatu plešu već dugi niz godina, a široj publici predstavili su se kroz sudjelovanje na dvadesetak domaćih i međunarodnih festivala u posljednjih 8 godina.

Njihov talent i stil prepoznat je i tražen pa tijekom navedenog perioda intenzivno prenose svoje plesno znanje u Splitu, Šibeniku, Zadru, Rijeci, Varaždinu i Zagrebu. Njihova ljubav prema plesu, ali i stručni i profesionalni pristup radu rezultiraju širenjem ovih trenutno najpopularnijih društvenih plesova u svijetu i stvaranju brojnih zaljubljenika u ove plesove.

Jerko također vodi i plesni fitness program s elementima istih plesova gdje sa svojim kineziološkim znanjem podupire i olakšava put do savršene linije. Također sudjeluju u projektu Sveučilišta u Splitu koji se održava na kampusu gdje je studentima omogućeno da zaplešu Salsu,  Bachatu i plesni fitness program. Plesni studio održava tečajeve plesa u Pomak centru, na Stinicama.

Upravo sada je pravo vrijeme da krenete ispunjavati novogodišnje odluke stoga u subotu,  2. veljače u 18 sati nova je prilika za napraviti svoje prve plesne korake u salsi i bachati. Do ljeta osim sto će te naučiti plesati, uz Dance fitness imate priliku dovesti svoje tijelu u formu. 14. siječnja u 18:30 sati Dance fitness otvara svoja vrata za nove polaznike. Sve dodatne informacije dostupne su na službenim Facebook i Instagram.

Uz to, „Plesni studio – Baila Conmigo“ večeras nastupa na Rivi, stoga imate priliku iz prve ruke uvjeriti o kakvoj skupini se radi i uživati u njihovom nastupu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime