ZAPLEŠIMO S ANĐELIMA Svi ste dobrodošli na feštu plesa, ljubavi i prijateljstva pod maskama

„Obuci staru krinolinu i prebaci bijeli šal…!“… te se pridruži 16. veljače u clubu „Vanilla“ na 13. po redu Plesu s anđelima


Ako želite Valentinovo obilježiti na sasvim drugačiji način i svoju ljubav podijeliti u najboljem raspoloženju dođite na 13. po redu Ples s anđelima, jedinstveni srceuključivački disco party za sve osobe s intelektualnim teškoćama, u nedjelju, 16. veljače od 17 do 20 sati u Vanilla clubu.


Podsjetimo kako je ovaj inkluzijski party započeo 2008. godine i već prve godine dobio nagradu za najbolji volonterski projekt naše Županije. Postao je tradicionalna godišnja svetkovina svih osoba s intelektualnim teškoćama našeg podneblja te ga se s nestrpljenjem čeka i za njega priprema.

Svake godine na Plesu se okupi između 700 i 900 osoba s intelektualnim teškoćama, ali i brojnih sugrađana, volontera, ljudi koji su ovaj projekt prihvatili kao svoju feštu ljubavi jer se 10 godina odvijala u doba Valentinova. No, posljednjih nekoliko godina Ples s anđelima odvija se i pod maskama što je doprinijelo brisanju svih razlika!

– Za one koji nisu imali prigodu dosad osjetiti čarolije ovog jedinstvenog Plesa – disco partyja za osobe s intelektualnim poteškoćama koji Skautski klub „Marjan“ organizira svake godine u veljači, evo malo informacija u nadi da ga ove godine nećete propustiti.

U želji da osobama koje zbog zdravstvenih poteškoća nisu u mogućnosti posjetiti disco-klubove u redovnim terminima, a osluškujući želju djevojke Anđele koja boluje od cerebralne paralize, prije trinaest godina pokrenut je ovaj inkluzijski party kakav ne postoji nigdje na svijetu nego samo u Splitu.

Riječ je o trosatnoj zabavi vrhunske atmosfere u čijem bogatom programu sudjeluju članovi brojnih splitskih udruga i ustanova za osobe s intelektualnim poteškoćama, izviđači i volonteri brojnih splitskih udruga. Svakako treba spomenuti D.J. Tony Sancheza i konobare „Vanille“ koji volontiraju na ovom Plesu te se brinu da se osjećamo ugodno i posebno.

Stoga, kako stara karnevalska pjesma kaže: „Obuci staru krinolinu i prebaci bijeli šal…!“… te se pridruži 16. veljače u clubu „Vanilla“ na najljepšoj ovogodišnjoj fešti plesa, ljubavi i prijateljstva od 17 do 20 sati, na 13. po redu Plesu s anđelima – poručuju vrijedni organizatori.

Ulaz je besplatan kao i piće, a prema vlastitoj želji i mogućnostima možete dati dobrovoljni prilog u kasicu prasicu na ulazu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime