ZAHVALNI ANDRIJA LIPANOVIĆ: “Hvala svima koji su mi pomogli pronaći majku. Teško me pogađaju negativni komentari na društvenim mrežama”

"Ako netko ima neki problem, neka mi se javi, ne želim da laži pišete po društvenim mrežama" - kazao je Lipanović


Gordana Lipanović iz Podstrane koja je u ponedjeljak u jutarnjim satima nakon što je otišla na posao u splitski KBC nestala bez traga, sretno je pronađena u predjelu Gata tijekom jučerašnjeg poslijepodneva.


Zahvalni sin Andrija Lipanović iskoristio je priliku te se zahvalio svima koji su se nesebično angažirali u pronalasku njegove majke.

Gordana Lipanović pronađena je živa, sin zahvalio svima na pomoći

– Majka je dobro i sretni smo što smo je pronašli. Želim se od srca zahvaliti obitelji Jerončić koja ja je pronašla moju majku u blizini Gata. Veliko hvala svim pripadnicima Torcide, HGSS-a, medijima, hitnoj pomoći, policiji i svim dobrim ljudima. Nikoga ne želim izostaviti, svi su pokazali jedno veliko srce. Tijekom protekla dva dana dobio sam mnogo poziva i osjetio sam koliko je ljudima stalo, zato svima od srca hvala, moja majka sada je dobro – kazuje nam zahvalni Andrija.

Osim toga Andriju su duboko dirnuli negativni komentari na portalima i društvenim mrežama koji kruže od jučerašnjeg dana.– Želim zaštiti majku od svih komentara na društvenim mrežama. Ako netko ima nešto reći, neka se slobodno javi meni, moj broj je javan i možete ga pronaći – zaključuje Lipanović za Dalmaciju Danas.

Moja reakcija na članak je...
Vau
205
Haha
10
Hagić
35
Hmmm
7
Plač
15
Grrr
6
Molim?
13

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime