Zadranka Sara Beram brončana boksačica na prvenstvu zemalja Europske Unije

Beram je ovom europskom medaljom prekinula europski ženski post od medalja

Hrvatska boksačka reprezentativka Sara Beram, Zadranka sa zagrebačkom adresom, osvojila je brončanu medalju na Prvenstvu Europske Unije u Italiji. Beram je u kategoriji do 57 kg, nakon odlične pobjede nad Šveđankom u osmini finala, za dlaku izgubila sudačkom odlukom završnicu prvenstva, piše 057info.


Naime, u polufinalu odradila je sjajan meč sa Njemicom Wahner Ornella Gabriele, ali je sudačkom odlukom 2:3 (28:29, 29:28, 28:29, 29:28, 28:30) izgubila.

– Bio je to egal meč. Mi smo zadovoljni s ovom situacijom – javio je trener Ivica Zubčić, koji je sa izbornikom Josipom Cerovcem sa djevojkama u talijanskoj Casciji – sve u svemu bila je odlična. A uskoro će biti i bolja. – zaključio je Zubčić.

– Ovo je dobar podstrek svim djevojkama. Nakon što se vratimo želimo još bolje konsolidirati reprezentaciju da djevojke više treniraju zajedno – rekao je izbornik Cerovac, inače vrlo zadovoljan ukupnim rezultatom obzirom na pomlađeni sastav.

Beram je ovom europskom medaljom prekinula europski ženski post od medalja. Posljednju europsku medalju za ženski boks u Hrvatskoj osvojila je Ananmarija Maršić 2014. godine, piše 057info.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0