VOZAČI NA IZLAZU IZ SPLITA IZNENAĐENI “Kamera nas je slikala pri 80 km/h. To se nikada prije nije događalo”

Upit o ovome smo poslali PU splitsko-dalmatinskoj


Cesta preko Sirobuje ima četiri trake, a čak je označena prometnim znakom brze ceste. Ipak, najveća dopuštena brzina na ovom dijelu magistrale je 70 km/h.


Cijela ova dionica od skretanja za Stobreč do Lovrinca poprište je čestih prometnih nesreća, a tome se pokušava doskočiti tamošnjim kamerama za nadzor prometa.

Ona postavljena na rasvjetnom stupu, tvrdi policija, nadzire pomet u oba smjera, a ona nekoliko godina starija, kod nadvožnjaka, “gleda” vozače koji izlaze iz grada.


Bitno smanjen limit brzine?

Kamera se nalazi unutar kućišta, a do sada je, kažu vozači, bilježila tek ljubitelje troznamenkastih brzina. No, sudeći prema nekoliko današnjih dojava, došlo je do bitne promjene.

Naime, kontaktirali su nas vozači koji su ovuda prolazili tijekom današnjeg dana.

– Vozio sam 80 km/h i kamera je “bljesnula”, što znači da me je snimila. Nikada u životu nisam doživio da kamera reagira pri takvim brzinama. Nadam se da je u pitanju greška, a ne da će mi uskoro stići kazna – samo je jedna od nekoliko gotovo identičnih dojava.Poslali smo upit policiji

Upit o ovome smo poslali PU splitsko-dalmatinskoj, a odgovor ćemo objaviti po primitku. Do tada, vozači, oprez! Ne vozite iznad propisanih ograničenja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
61
Haha
42
Hagić
16
Hmmm
16
Plač
25
Grrr
313
Molim?
76Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime