VLASNIK TERETANE IZ SPLITA PRESRETAN: “Napokon je došao i taj dan da možemo otvoriti naša vrata”

“Mislim da će sad navaliti ljudi. Jedva su čekali da otvorimo", rekao je


Petar Donjerković, vlasnik teretane u Splitu, ekipu N1 dočekao je presretan zbog najnovije odluke Vlade o otvaranju tog dijela uslužnih djelatnosti.


“Napokon je došao i taj dan da u ponedjeljak možemo otvoriti naša vrata. Krećemo, snažno!” kazao je.

Zatvoreni su proveli dva i pol mjeseca, neki njegovi kolege su to podnijeli dosta teško.

“Jedva smo izdržali to sve skupa, država je pomogla koliko je mogla. Koliko čujem, neki fitnessi već su počeli razmišljati o prodaji sprava, o izlasku iz prostora. Pazite, mi pričamo o prostorima koji imaju do 1000 i više kvadrata, tako da nije lako izdržavati hladni pogon i radnike”, objašnjavao je Donjerković.

“Hvala bogu, otvaraju nas u periodu kad možemo nešto i zaraditi. Uzmite u obzir da je ovo razdoblje kad fitnessi rade najbolje”, rekao je zato što je upravo prvih pola godine razdoblje u kojem posjetitelji najviše zalaze u teretane, za razliku od ljeta.

“Ljudi su se snalazili na svakojake načine. Vježbali su u parkovima, vježbali su uz more, svugdje. Sad je dosta hladno i teretana je dobrodošla”, kazao je, optimističan zbog narednih dana:“Mislim da će sad navaliti ljudi. Jedva su čekali da se to otvori.”

Voditelja je zanimalo što misli o Andriji Klariću, vlasniku teretane s Trešnjevke koji je iz protesta otvorio dok se to još nije smjelo.“Kako mi kažemo u Dalmaciji, čovik je više puka, nije više mogao izdržati lockdown. Jasno mi je što je to biti zatvoren, za psihu, a i za džep. Ipak, cijela obitelj njegova je uključena u taj fitness pogon u Zagrebu. Žao mi je. Da se malo strpio, mogao je to sve skupa izvući, izaći i bez toga, bez svih tih kazni koje ga sada čekaju”, odgovorio je Donjerković.

Rekao je da zahvaljuje državi na poticajima i zaključio:

“Naravno da ćemo se oporaviti od svega toga.”

Moja reakcija na članak je...
Vau
10
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
4
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime