VIDI SE DA ZIMA ZAVRŠAVA Splitske plaže i šetnice krcate kao nikad ove godine: Evo koga smo sve snimili od Rive do Žnjana

"Padali" su selfiji, šetalo se uz more, igrao picigin, šetali se kućni ljubimci, sve je vrvjelo od života...


Nedjelja je “osvijetlila obraz” ovog vikenda. Naime, nakon tmurne, ponegdje i kišne subote, nedjelja je posvuda donijela pretežno vedro i natprosječno toplo vrijeme. Najviše dnevne temperature zraka u Dalmaciji bile su do ugodnih 17 stupnjeva, najavljujući tako skore proljetne temperature zraka.


U isto vrijeme more je najhladnije u dugo vremena, površinska temperatura mu je samo 11 stupnjeva.

Za nešto manje od mjesec dana obilježit ćemo prvu godišnjicu prvog općeg zatvaranja u Hrvatskoj. Kafići i restorani su i dalje zatvoreni, a ljudi su se već prilično navikli na novu situaciju. Kafiće i slične zatvorene objekte zamijenio je boravak na otvorenom, pa tako i u Splitu.

Da je nedjelja bila dan iz snova, moglo se vidjeti posvuda. Riva je bila krcata. Šetnja, vožnja biciklom, đir ili kava uz more. Sve se to moglo vidjeti danas u Splitu. U foto điru našeg foto suradnika Vedrana Šegvića danas smo zatekli i neka poznata imena, od jednog gradonačelničkog kandidata, preko predstavnika medija, do osoba iz kulturnog života grada. Po onom što se danas odjenulo, da se primijetiti da vlada pravi sraz zime na odlasku i nadolazećeg proljeća.

Nešto manje dvojbi bilo je na splitskim plažama od Bačvica do Žnjana. Neki su se pokazali u pravom ljetnom izdanju, a drugima je dovoljna bila šetnja uz more…Moja reakcija na članak je...
Vau
25
Haha
3
Hagić
4
Hmmm
3
Plač
4
Grrr
4
Molim?
4

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime