VIDEO STUDENTSKI PARTY: “Ako Vlada može kršiti mjere, možemo i mi”

Morali su se malo opustiti


Studenti smo, mjesecima ništa ne radi, moramo negdje imati ispušni ventil. Na otvorenom smo, ne vidim veliki problem u tome, kažu nam studenti Studentskog doma Stjepan Radić, koji su se zabavljali ispred doma, ali i na obližnjem parkiralištu kod Sportskog parka Mladost, piše 24 sata.


– Ovakvog druženja ima svaki vikend. Počinje se u kampusu, a onda oko 22 sata redari zamole da se ide u sobe, ali uglavnom studenti odu do parkinga kraj Roka. Sinoć je došla i policija koja je otjerala studente, ali su se neki opet vratili – kažu nam studenti i naglašavaju da su svjesni pandemije, ali da ih moramo razumjeti.

– Situacija je teška, ali i psiha je na ivici, ispitni su rokovi, stres, moramo se malo opustiti. A uz to, kad vidimo da se i državni vrh ne drži mjera, onda nas lupi i inat. Ako oni mogu kršiti mjere (više od 25 ljudi na sprovodu saborskog zastupnika Miroslava Tuđmana op.a.), onda možemo malo i mi – objašnjavaju studenti.

Osim toga, brojna druženja sinoć su se dešavala i, sad već tradicionalno, ispred HNK-a Zagreb, ali i na Cvjetnom trgu, gdje su brojni građani uživali u toplom vremenu na otvorenom.

Video pogledajte ovdje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime