Goran Karan je objavio novu pjesmu naziva “Jednom dnevno” koju je otpjevao u suradnji s vrhunskim svjetskim majstorom usne harmonike Antoniom Serranom!

Autor teksta i glazbe je sam Goran, dok je za aranžman zaslužan svima poznati Nikša Bratoš. Suradnja s ovim poznatim producentom je postala konstanta u Goranovoj karijeri s obzirom na to da su dobitna kombinacija za stvaranje hitova. Za ovu pjesmu se već sada smatra da će biti još jedan hit i nastavak njegovih vječnih uspješnica.

Dobitnik nekoliko Porina svaki put svojim vokalnim sposobnostima i autorskim radom potvrdi ljudima zašto je toliko godina na sceni.

Suradnja na novoj pjesmi sa zanimljivim glazbenicima poput Antonia Serrana koji je surađivao i s legendarnim Oliverom, daje dodatnu čar cijeloj glazbenoj priči.

– Pjesma “Jednom dnevno” je mali ljubavni glazbeni recept za potrebe onih koje najviše volite. Glazbu i stihove sam napisao ja, a snimali smo u glazbenoj klinici i pod vodstvom primariusa dr. Nikše Bratoša. Pjesma “Jednom dnevno” predstavlja sjajnog Antonia Serrana, vrhunskog svjetskog majstora usne harmonike kojeg sam upoznao na snimanju HTV-ove emisije “A strana”, koja je bila posvećena Oliveru.Kako sam imao čast pjevati u tom zaista izvanrednom i za nas glazbenike, vrlo emocionalnom hommageu, producent Nikša Bratoš nas je tom prilikom upoznao. Zahvaljujući zajedničkoj ljubavi prema glazbi, sve je išlo nevjerojatnom brzinom, pa smo već sutradan, po završetku snimanja emisije sva trojica bila u studiju. Antonio je u pjesmu “Jednom dnevno” udahnuo nježnost i nepredvidivu radost, kao da nam je leptir uletio kroz prozor u kompoziciju. Zaista sam sretan i zahvalan na ovoj suradnji, osobito zato što je nastala spontano i bez predumišljaja.

Zapravo, Oliver je Antonia i mene zadužio glazbom i prijateljstvom! Dakle, dragi ljudi, vjerujem da već znate, ali nije šteta ponoviti recept prema uputama narodnog liječnika i samozvanog glazbenog kardiologa – Jednom dnevno. Pa tako cijeli život. Samo ljubav – zaključio je splitski glazbenik.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime