Viceprvak svijeta poručio: “Zaslužio sam biti na tronu, osvojio sam skoro sve, ali nemam više živaca”

Nikica Radonić poražen je u finalu svjetskog prvenstva u kickboxingu


Hrvatski borac, Vrgorčanin Nikica Radonić poražen je u finalu WAKO svjetskog prvenstva u turskoj Antaliji.


Radonić je izgubio finale full contacta u kategoriji do 81 kilograma od Rusa Kayrata Nurmaganbetova. Kazao je kako su suci nepošteno sudili te kako je on zaslužio biti na tronu.

– Prvu rundu sam bio lošiji, od velike želje sam krivo krenuo, da bi se u drugoj i trećoj rundi probudio i radio sve bolje od protivnika, al nažalost kod sudaca to ne prolazi kada su jake zemlje u pitanju. Već prvog dana je oštećeno dosta naših boraca, koji su trebali uzet medalju, al evo ne znamo ni mi što nam to rade. Moga bi pisat cili dan šta nam se dešavalo od samog polaska na prvenstvo…

Ovo je ogroman uspjeh, al zaslužija sam bit na tronu 🏆 Najvjerojatnije je ovo moje zadnje natjecanje u kickboxingu, osvojio sam skoro sve u ovom sportu, al nemam vise živaca… Sad prelazim samo u boksačke vode, i tome ću se posvetiti maksimalno, ubrzo imam meč, preda mnom je vrime i dolazim jači nego ikad. Hvala svima na podršci – istaknuo je Radonić.

Podsjetimo kako je i vodstvo Hrvatske kickboxing reprezentacije bilo nezadovoljno suđenjem tijekom cijelog svjetskog prvenstva i smatra da je više hrvatskih boraca namjerno oštećeno.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime