VELIKO NEVRIJEME NA ISTOKU SPLITA “Pola metra zemlje našlo se na cesti, zamalo sam stradao!”

Bujice su nanijele ogromne količine zemlje i žala na cestu od magistrale prema Žrnovnici. Naš čitatelj opisao nam je svoje iskustvo

Kišno nevrijeme iza 10 sati pogodilo je istok Splita, točnije šire područje Žrnovnice.


Prema podacima Crometeo mjerne postaje u Žrnovnici, u samo pola sata palo je blizu 40 litara kiše po kvadratnom metru.

Na prometnicama su se stvarale bujice, a najviše problema bilo je u blizini mosta na Rakitama, kod ulaza na Korešnicu. Bujice su nanijele ogromne količine zemlje i žala na cestu od magistrale prema Žrnovnici na mjestu gdje se skreće za ex kamenolom, odnosno gdje se radi podstransko reciklažno dvorište.

Posljednjih sat vremena javilo nam se nekoliko čitatelja koji tvrde da su jedva izvukli živu glavu jer se na cesti nalazio nanos zemlje od pola metra, a kako ga je skrivala bujica, nije se mogao vidjeti.

– Sada sam skoro nastrada u Žrnovnici ispod kamenoloma. Toliki je nanos zemlje na cesti, a ne vidi se prst prid okom. Čovjek je ispred mene zakočio, skoro sam ga “ubio”, upao je u žalo. Srećom da držim razmak inače bi bio sudar.

Ne može se proći, nanos je pola metra. Sve se slilo s puta za kamenolom, radi se o zemlji i žalu. Jedan smjer mora čekati da nema nitko u drugom da bi prošao – kaže nam ogorčeni čitatelj.


Kako doznajemo, dežurne službe su stigle na mjesto događaja i čiste nanose zemlje. U fotogaleriji se vidi kako su nanosi zemlje stigli s gradilišta reciklažnog dvorišta:Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime