Malonogometni turnir Četiri kafića ulazi u svoje 18. izdanje. 26. prosinca je termin koji su rezervirala već mnoga imena hrvatskog nogometa, a ne sumnjamo da će i pratitelji ovog turnira u velikom broju pohoditi ovaj veličanstveni događaj.

Turnir je i ove godine humanitarnog karaktera, a nastupit će ekipe Tenisa, Camela, Kaurija i Vanille.

Finale će biti izravno u prijenosu na HRT-u, sav prihod ide Centru “Mir” iz Rudina, a karte će se moći kupiti u svim lokalima koji nastupaju na turniru.

Vlasnik Tenisa je najavio svoju ekipu: Stanko Bubalo, Igor Musa, Vladimir Balić, Marino Biliškov, Davor Matijaš, Zvonimir Kožulj, Josip Juranović, a trener je Zoran Vulić.

Za Vanillu će nastupiti Marko Livaja, Ante Vukušić i Toma Bašić. Trener ekipe je izbornik Zlatko Dalić, a sva imena će se iskristalizirati do početka turnira.

Ni Kauri neće biti ništa slabiji, a njihov dres će obući Mario Pašalić, Ante Erceg, Nikola Pokrivač, Mijo Caktaš, Filip Bradarić, Stipe Bačelić – Grgić, Petar Bosančić, Špiro Peričić, Matej Delač, a trener je Armando Marenzi.

Camel će nastupiti u sljedećem sastavu: Stipe Pletikosa, Mario Stanić, Mate Bilić, Tomislav Erceg, Hrvoje Vejić, Hrvoje Vuković, Tonći Kukoč, Kristijan Ipša, a Ivica Mornar je najavio i mogući dolazak Ivice Olića i Nike Kranjčara.

Raspored:

Tenis – Camel 16:00

Vanilla – Kauri 17:10Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime