VELIKA TRAGEDIJA U METKOVIĆU: “Samo se vratio po laptop: Kad smo stigli, bio je u nesvijesti”

Nesretnom mladiću nije bilo pomoći


Požar u središtu Metkovića buknuo je u stanu bračnog para i njihovog 33-godišnjeg sina koji je u požaru nastradao. Od otrovnih plinova mladić je izgubio svijest.


Odmah smo ispred ulaznih vrata stana u kojem je požar harao zatekli dvoje starijih ljudi, koji su nekako uspjeli izaći… Bili su u šoku, ali nisam vidio da su ozlijeđeni, uspjeli su samo prozboriti kako je u stanu još netko, kazao je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Metkovića Jure Pilj za 24 sata.

STRAŠNA TRAGEDIJA U METKOVIĆU: Bračni par spašen ispred vrata gorućeg stana, sin izgubio život u potkrovlju

Tragedija je potresla i vatrogasce koji su u prvim satima ponedjeljka stigli u središte Metkovića. Dvoje starijih ljudi koje su zatekli bili su vlasnici stana u kojem je požar buknuo. Nažalost, unatoč naporima gasitelja, u požaru je nastradao njihov 33-godišnji sin.

– Kad smo stigli na intervenciju, nekoliko minuta nakon poziva, već je cijeli balkon bio u plamenu, djelovalo je zastrašujuće. Odmah smo podijelili ekipe, dok je jedna grupa išla stepenicama kroz zgradu do trećega kata, drugi su počeli gašenje s vanjske strane, s platforme – opisivao je Pilj intervenciju.

Čim su saznali da je još netko u stanu, prioritet im se trenutno promijenio, od usmjeravanja svih snaga na gašenje požara na potragu za trećom osobom!

Mladić je bio u malenom potkrovlju do kojeg iz stana vode drvene stepenice. Stariji supružnici su, kad je požar krenuo, spavali u sobi koja je relativno blizu vrata stana, pa su nekako uspjeli izaći. Međutim, rasplamsala vatra zahvatila je stepenice i praktički odsjekla mogućnost bijega 33-godišnjaku!

Nesretni je mladić od otrovnih plinova izgubio svijest. Iako su vatrogasci uspjeli doći do mladića te ga odmah izvukli iz opožarenog stana u plahti, nije mu bilo spasa. Njegova majka prima terapiju kisikom, a otac ne progovara. Samo se vratio po laptop, doznali su iz 24 sata od obitelji.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
3
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
66
Grrr
6
Molim?
6

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime