VELA LUKA ZA BANOVINU: Prikupili više od 4 tone hrane i higijenskih potrepština. Općina financijski pomogla pogođenim gradovima

"Posebno zahvaljujem svim mještanima Vele Luke koji su ponovno pokazali svoje veliko srce" - rekla je načelnica općine


U humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za sve stradale u potresima u Petrinji, Glini i Sisku prošli je tjedan u Veloj Luci prikupljeno više od 4 tone hrane i higijenskih potrepština u organizaciji ogranka Crvenog križa Vela Luka.


Sva prikupljena pomoć danas je otišla za Zagreb odakle će biti transportirana prema gradovima stradalima u potresu.

Također, Općina Vela Luka je u ponedjeljak, 4. siječnja uplatila 40.000,00 kn direktno na račune grada Petrinje, Siska i Gline i to kako slijedi:

Petrinja – 20.000,00 kn
Sisak – 10.000,00 kn
Glina – 10.000,00 kn.

– Ovim putem, u Ime Općine Vela Luka i svoje osobno ime, želim zahvaliti svim volonterima Crvenog križa na trudu i radu u ovoj humanitarnoj akciji kao i svim ostalim volonterima , ravnateljici Srednje škole Vela Luka Ofeliji Dragojević na ustupljenoj dvorani i pomoći, članovima DVD-a Vela Luka na pomoći pri ukrcaju potrepština, Deniju Žuveli, vlasniku Obrta za trgovinu Zezalo koji je organizirao prijevoz za cijeli otok do Zagreba i svima onima koji su na bilo koji način pomogli u ovoj humanitarnoj akciji.

Posebno zahvaljujem svim mještanima Vele Luke koji su ponovno pokazali svoje veliko srce i dali svoj doprinos u ovoj humanitarnoj akciji. Dobro je činiti dobro – poručuje načelnica Općine Vela Luka Katarina GugićMoja reakcija na članak je...
Vau
12
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime