Na splitskoj Rivi se nastavila manifestacija “Spli’ski litnji koluri” u organizaciji TZ Grada Splita. Program besplatnih koncerata nastavio se u četvrtak navečer Oliver tributeom. Radi se o nastupu grupe Legende koju čine potomci hrvatskih iseljenika u Argentini.

Na Rivi smo susreli Joška Radića iz Festivo benda.

Marijan je predstavnik grupe Legende, inače sinova hrvatskih iseljenika u Argentini. Večeras ovdje pjevaju isključivo Olivera Dragojevića – rekao nam je Joško.

– Jako smo sretni da smo u Hrvatskoj. To je naš san. Jako volimo Olivera – kazao je Marijan iz grupe Legende.

Donosimo dio atmosfere s Rive…
1 KOMENTAR

 1. Jeste li u potrazi za vrlo istinske kredite po povoljnom kamatnom stopom od 2%, na temelju povoljnih kredita uvjetima?
  Treba li vam zajam da riješite svoj dug ili plaćate račune? Jeste li bili odbili cijelo vrijeme sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Zajmovi
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni zajmovi
  * Kućni zajmovi
  * Zajmovi za konsolidaciju dugova
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo korisnika naš je cilj kada se prijavljujete s nama, prijavljujete se na pouzdano poduzeće koje brine o vašim potrebama financiranja. Mi ćemo se pobrinuti za vas tijekom cijelog procesa E-mail nas at:MONIKAKOSCAK2@GMAIL.COM

Comments are closed.