Prema informacijama splitske policije, u 21:40 dogodila se prometna nesreća na Poljičkoj cesti u Splitu. Sudarili su se vatrogasno vozilo i kombi vozilo. Ozlijeđene su tri osobe i prevezene su na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu.

U tijeku je policijski očevid. Promet se trenutno odvija otežano, zbog čega policija moli vozače na dodatan oprez.

Iz splitske policije pozivaju očevice ove prometne nesreće da osobno pristupe u Postaju prometne policije Split ili da se jave telefonom na brojeve 021/ 504-036 ili 504-01.

Naša redakcija primila je ogroman broj upita u kakvom su stanju ozlijeđeni vatrogasci. Iako je u vrijeme pisanja teksta do službenih informacija nemoguće doći, neslužbeno smo doznali da bi se kod dva vatrogasca trebalo raditi o lakšim ozljedama. Stanje trećeg vatrogasca nije nam poznato.

Prvo objavljeno:

Oko 21 sati i 40 minuta dogodila se prometna nesreća na Poljičkoj cesti, u blizini nadvožnjaka na Mejašima, odnosno križanja s Ulicom Zbora narodne garde. Zasad je tek poznato da je u prometnoj nesreći sudjelovalo vatrogasno vozilo. Doznajemo da se radi o vozilu DVD-a Žrnovnica koje je bilo na putu za intervenciju prema centru Splita, gdje je došlo do požara nakon eksplozije plinske boce.

Policija nam je potvrdila da se dogodila prometna nesreća, ali detalja još nema.

Prema neslužbenim informacijama, jedan je vatrogasac ozlijeđen. Naš čitatelj javio nam je da su jednog od vatrogasaca izvlačili iz kabine vatrogasnog vozila.