UZNEMIRUJUĆE Na Braču se nalaze dva izgladnjela psa: “Tresu se od hladnoće, na pola metra lanca, kućice razrušene”

Na Vidovoj gori na otoku Braču nalaze se dva izgladnjela psa. Autorica objave moli da im se odnese jelo i deka

U grupi Oglas za napuštene Dalmacija objavljen je apel za pomoć.


Naime, na Vidovoj gori na otoku Braču nalaze se dva izgladnjela psa. Autorica objave moli da im se odnese jelo i deka.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti i autentično:

“Ako je itko u mogućnosti s Brača obić ova dva poluživa izgladnjela psa usred šume do VIDOVE GORE-ŠUMA OBRŠJE i odnit im jesti i nekakvu deku.
U prosincu na izletu sam naišla na ova dva lovačka psa, kuja i njeno štene, (nezna se di su drugi štenci) koja se nalaze na putu do Vidove Gore,OBRŠJE (okolo nema nijedna kuća ni stanovnik, samo šuma) u katastrofalnom stanju, izgladnjeli, nisu imali hrane niti kap vode(!!!!) tresu se od hladnoće, na pola metra lanca, kućice razrušene, (noći na tako visokim područjima zimi znaju biti i – 10, snijeg, mraz, kiša itd)
Detaljna prijava, slike i opis vlasnice i muža lovca, koja je pobjegla kad sam je suočila s problemom, rekavši da jedan pas nije čipiran,za druge štence nije htjela, reć gdje su, da je njima sasvim odlično i lijepo na lancu na – 10 cijelu zimu, da smetaju susjedima pa ih je ostavila tu u šumi i da služe samo za lov i da im donese nekad jest samo tjesteninu, išle su veterinarskoj inspekciji koja mi se još nije javila u mjesec dana! Žena se predstavila prezimenom Ursić iz Nerežišća. Ime i adresu nije htjela reć.
Molim bez suvišnih komentara, ako ima netko s Brača da MOŽE IČIM POMOĆI PSIMA, HRANOM DEKOM, KOMUNALNIM REDARIMA,POLICIJOM ILI DA RAZGOVARAJU S VLASNICIMA nek mi se javi u inbox za točnu lokaciju.
Hvala.”

Objavu možete pogledati OVDJE.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
4
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
39
Grrr
65
Molim?
71 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime