UZNEMIRUJUĆE Mala kujica nađena krvava u Zaprešiću, sumnja se da je silovana

"Pregledom smo utvrdili ozljede stijenke stidnice"

Kujica pekinezerica prije par je dana pronađena ispred veterinarske ambulante u Zaprešiću i to s teškim ozljedama i u teškom zdravstvenom stanju.


“Pregledom smo utvrdili ozljede stijenke stidnice. Riječ je o oštroj porezotini dugačkoj oko pet centimetara i dosta dubokoj, pa smo pod lokalnom anestezijom napravili zahvat. Teško je reći kako su te ozljede nastale, ali je nedvojbeno da je zlostavljana s obzirom da se rana nalazila u unutarnjoj stijenki stidnice”, kazao je za Vijesti.hr dr. med. vet. Tomislav Šegota.

Upitan je li moguće da bi joj takve ozljede mogao nanijeti veći pas, doktor Šegota je odgovorio: “Ne, nije pas u pitanju. Postoje elementi zlostavljanja i to najvjerojatnije nekim predmetom s obzirom na ozljedu.”

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/smijesakzadom/posts/2531654880454137″ bottom=”30″]

“Sve je bilo puno krvi”

Kujica je pronađena u subotu pred ambulantom u Zaprešiću. “Bilo je toliko krvi da smo je, nakon što joj je ondje ukazana pomoć, morali još voziti na veterinu u Zagreb. Dakle, ona je ciljano ostavljena ondje”, kazala je volonterka Udruge za pomoć životinjama ‘Smiješak za dom’ Vlasta Srebrić.

“Još sa sigurnošću ne možemo reći što se točno dogodilo, a ono na što sumnjamo teško mi je i pomisliti, a kamoli izgovoriti. Iako sve ukazuje na to (op.a. silovanje), još nemamo službenu potvrdu. Puno je krvi bilo kada je pronađena i isprva smo pomislili da ju je možda auto udario, ali onda smo ostali u šoku kada smo vidjeli te rane”, dodala je.


Kujica je privremeno udomljena, ali još za nju traže stalni smještaj.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

  1. Svakim danom sve vise idiota gazi po ovoj planeti Kakova je to osba koja moze tako nesto napraviti malom psetu, Da se pronajde treba ga odstraniti iz civilizacije za sav zivot. .

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime