UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE U požaru obiteljske kuće u Dućama teške opekline zadobila i kujica Nala: “I 10 kuna je veliko”

" Od vas tražimo samo da se odreknete jedne kave!, jedne kutije cigareta i pomognete ovim ljudima i ovoj hrabroj pasici. Samo malo humanosti, ništa više"


Marijana Orlić je na svome Facebooku pozvala na pomoć kujici koja je stradala u požaru obiteljske kuće u Dućama 25. ožujka ove godine.


Upozoravamo da su fotografije stradale kujice uznemirujuće.

Njenu objavu prenosio u cijelosti:

“Obitelj kojoj je u požaru na području Duća potpuno izgorjela obiteljska kuća i sve u njoj, je ista obitelj koja je od nas udomila jedno “slavne trojke” Općine Marina… Ostali su bez svega! Dva člana su u induciranoj komi. Među stradalima je i naša Nala. Nala ima opekotine drugog stupnja i zbrinuta je u klinici More u Šibeniku. Do daljnjeg ostaje tamo.

Ovim putem molimo za pomoć te je objavljen broj računa za uplate. Od vas tražimo samo da se odreknete jedne kave!, jedne kutije cigareta i pomognete ovim ljudima i ovoj hrabroj pasici. Samo malo humanosti, ništa više.

I da povučem paralelu. Nalina vlasnica je danas u svoj ovoj tuzi, ne znam koliko puta zvala i pitala za Nalu!!. Dok mnogi… Uskoro kad krenu godišnji odmori će s takvom lakoćom sve te neke “Nale” iskipati negdje na ulicu jer će postati smetnja! 10 kn je veliko!!
A koliko smo mi ljudi. E, to ćemo tek vidjeti!
Share i hvala svima!” – napisala je Marijana.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime