Sama, ako ostaneš sama, nemoj da saznaju oni što bi slavili tvoju samoću, tugu i kada te boli, ti za ljubav ne moli, ja te izdati neću, stihovi su Ivana Zaka, glazbenika koji je kroz pjesmu “Sama” napravio veliki produkcijski i autorski iskorak kao skladatelj, ali i tekstopisac.

Zakov novi zvuk je moderan, autoritativan i čvrst, a pjesma “Sama” potvrda je njegove umjetničke zrelosti.

– Iza mene je godina tijekom koje sam se usavršavao kao producent, eksperimentirao s ritmovima, izričajem i zvukom, što se i moglo primijetiti kroz nekoliko pjesama koje sam izbacio u posljednjih šest mjeseci. Intenzivni radni ritam natjerao me na odmor – u jednom trenutku morao sam napraviti odmak od svakodnevice da ne upadnem u rutinu, jer toga se kao umjetnik najviše užasavam.

I tada sam napisao ovu pjesmu. Jednostavno sam je čuo i pretočio u riječi i ritam. Od samog početka imao sam viziju kako treba izgledati aranžman i kakav spot želim. Ne bih volio zvučati umišljeno, no sviđa mi se rezultat. Volim pjevati ovu pjesmu – rekao je Zak.

Spot je idejno i tehnički doveden do savršenstva i može bez problema parirati spotovima svjetske produkcije, a potpisuje ga NN Media Production. Zak je zaslužan za glazbu, tekst, aranžman i produkciju, a sve to dolazi iz njegove kreativne tvornice, najmodernijeg glazbenog studija “La Bamba”, gdje upravo privodi kraju i svoj novi studijski album koji će izaći u izdanju Hit Recordsa.

Novi album bit će perjanica njegovog umjetničkog sazrijevanja i dugogodišnje bogate glazbene karijere, kroz koju je nanizao brojne hitove i napunio mnoge dvorane u zemlji i inozemstvu, potvrdivši se kao jedan od najslušanijih, najtraženijih i najuspješnijih kantautora na ovim prostorima.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime