Kao što smo i predvidjeli, i petak je donio uzbudljivi meč osmine finala balotaškog turnira u trojkama “Sućidar Open 2020“.

Balotaši očito nemaju mira, pa je i šesti susret osmine finala između Zlatarna ReićZdene, donijela ne samo gomilu uzbuđenja, nego još jedan preokret.

Naime, iako je Zlatarna Reić povela protiv Zdene, na kraju je bilo 1-2, te su slavili igrači Zdene.

Jednom riječju, bilo je to, po komentatorima mnogih ljubitelja i znalaca boćanja – finale prije finala.

Nakon što je Zlatarna Reić povela 1-0, na početku druge partije poznati balotaš Zdenko Milina, nezadovoljan vlastitom igrom, sam je zatražio izmjenu, pa je za Zdenu u igru ušao Nino Mrša.

To se pokazalo ključnim potezom, jer je Mrša od samog ulaska počeo odlično igrati. To je rezultiralo pobjedom u drugoj partiji i izjednačenjem 1-1.

Treća partija donijela je maksimalno uzbuđenje. Naime, Zlatarna Reić nije odustala od pobjede, te su se stalno izmjenjivali bodovi s obje strane.

U samoj završnici, ipak su balotaši Zdene uspjeli na krilima odličnog Nina Mrše izvesti preokret i pobijediti s konačnih 1-2!

Za Zlatarnu Reić igrali su Ivan Mornar, Slaven Maretić, Ante Banjan i Mišel Rakušić.

Pobjedu Zdeni donijeli su: Zdenko Milina, Boro Kerum, Joško Balić i Nino Mrša.

– Sve ste vidjeli, ovo je bilo čudesno, a Nino Mrša je definitivno bio igrač utakmice – kazao nam je po završetku utakmice Martin Plazibat, organizator turnira.

Sada dolazi dvodnevni odmor za vikend, a u ponedjeljak je na programu još jedna poslastica: susret VegasPetason.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
4
Hagić
3
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime