U poslijepodnevnim satima djelatnici „Čistoće Split“ imali su intervenciju zbog, kako su naveli, neodgovornih pojedinaca i građana Splita koji narušavaju sliku grada nekontroliranim gomilanjem otpada iz kućanstva.

O svemu nas je izvijestio direktor operativne službe „Čistoće Split“ Andrija Čaljkušić.

– Brzo smo reagirali, došli su naši djelatnici i obavili su čišćenje tog otpada. To nam je bila jedna izvanredna situacija. Inače mi redovito vršimo odvoz miješanog otpada i odvoz otpada za reciklažu, tj. odvoz svih vrsta otpada – naglašava Andrija Čaljkušić.

Kazao nam je da je taj prizor bio izuzetno ružan te da su djelatnici „Čistoće Split“ bili prisiljeni žurno reagirati.

“Ne stvarajmo ružnu sliku našega grada”

– Brzom reakcijom naših djelatnika i uz pomoć dva piaggio vozila obavili smo čišćenje prostora iza kontejnera za reciklažni otpad u Gajevoj ulici u Spinutu – kazao nam je te je u nastavku uputio apel građanima i korisnicima usluga splitske „Čistoće“.

– Molim vas, čuvajmo naš okoliš i prirodu. Ne stvarajmo ružnu sliku našega grada brojnim posjetiteljima. Osim toga zamolio bih sve naše sugrađane da prijavljuju neodgovorne pojedince komunalnom redarstvu jer ti neodgovorni pojedinci kvare sliku naših ulica i našega grada – zaključio je Čaljkušić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. Ko ovome liku daje prostor i zasto. Ne bi li treba se zapitat zasto se kontejneri redovno ne prazne. Caljkusicu jedes seres brokve 10tke.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime