Pronađene su osobne stvari mlade žene koja se u subotu poslijepodne utopila zajedno s muškarcem azijskog podrijetla u rijeci Krki, nekoliko metara od Skradinskog buka. Kako Morski.hr neslužbeno doznaje radi se o 21-godišnjakinji, državljanki Koreje, dok muškarčeve osobne stvari još nisu pronađene.

– Točno je da su pronađene stvari koje zasad dovodimo u vezu s istragom o identifikaciji nastradalih u rijeci Krki – rekla je glasnogovornica šibenske policije, Marica Kosor, koja službene potvrde o identitetu do okončanja istrage još ne može dati.

Ipak, potvrdila je da je preminula žena mlađe, a muškarac starije dobi. No od dobro upućenog izvora unutar parka Morski doznaje kako se radi o Korejcima koji su u Nacionalni park stigli rent a carom.

– U šumici kod slapa pronašli su njihove stvari, njezina studentska iskaznica, koja pokazuje da je djevojka 1998. godište. Pronašli su i njhove ulaznice za Krku koje su im izdane u subotu u 13:20 h. Tijela su im pronađena na 20 cm jedno od drugoga, blizu ovog šaša na fotografijama. Njegove dokumente nisu pronašli, pa je moguće da su ostali unutar automobila na parkingu – doznaju od istog izvora, od kojeg su pristigle i fotografije mjesta utapanja na kojem se kupa mnoštvo ljudi. Nitko nije primjetio ništa, dok već nije bilo kasno…

Podsjetimo, tijela je pronašla osoba koja je na tom području ronila s maskom.– Bili su na riječnom dnu s rukom u ruci. Zasad nije poznato kad su se utopili – doznaje portal Morski.hr od posjetitelja Nacionalnog parka Krka.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime