Najveselije bilo je na ciljnoj uzbrdici, na vrhu serpentina s kojima se ide prema tvrđavi Barone gdje su biciklisti trebali izvući zadnje atome snage kako bi maraton priveli kraju. Prijavilo se preko 150 natjecatelja u šest kategorija, a jedno je sigurno, svi su dobro zabavili uz glazbu i hranu, unatoč buri.

Da ova utrka nije baš laka, potvrdio je portalu ŠibenikIN direktor Turističke zajednice grada Dino Karadžole, koji i sam amaterski pedalira, ali priznao je i da se ne bi upustio u ovu utrku.

– Za početak, manifestacija je odlično organizirana, usprkos ovom ledu. Ruta je zahtjevna, a ovo je klasa jača od amatera. Ja isto vozim, ali ovo mi je prezahtjevno. Zadovoljan sam jer je tvrđava puna. Turistička zajednica simbolično podupire ovu manifestaciju, a to ćemo nastaviti i u budućnosti – rekao je Karadžole za ŠibenikIN.

Sudjelovali su svi dalmatinski biciklistički klubovi od Posedarja do Konavala, a najboljima su medalje uručili šibenski dogradonačelnik Paško Rakić, Dino Karađole i predsjednik društva Juraj Dalmatinac Nikola Grubić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0