Kako nam javljaju iz kluba, u trenutku objave ovog članka preostalo je nešto manje od 10 posto ulaznica za večerašnji spektakl, a iste će se naći još danas na blagajni Centrala od 13 do 15 te večeras od 23 sata kada klub i otvara svoja vrata.

Teško je predvidjeti hoće li sve ulaznice planuti već u pretprodaji! Dalmacija Danas u suradnji s klubom provodi nagradnu igru na svojoj službenoj Facebook stranici, a priliku da osvojite ovaj vrijedni komadić papira imate još samo danas!

Kako smo već i pisali, Tony Cetinski nakon više od dvije godine ponovno je u Splitu i izazvao je ogromni interes publike. Ovog puta izabrao je najbolji klub u gradu pod Marjanom gdje će proslaviti 30 godina glazbene karijere.

Tony Cetinski prvi je u nizu iznenađenja kojeg marljiva ekipa Centrala priprema za svoje vjerne goste i svojevrstan poklon Splićanima. Jedinstveni velemajstor, pjevač koji s lakoćom vlada pozornicom, uvijek vedri i nasmijani Tony Cetinski, poziva sve Splićane na ovaj ekskluzivni koncert koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime