U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom osumnjičenom za prijetnje 60-godišnjakinji.

Osumnjičena je 3. rujna oko 13:50 sati u Šibeniku, u službenim prostorijama javne ustanove, zbog reguliranja svojih prava, verbalno napala oštećenu pri čemu joj je ozbiljno prijetila u vezi s njenim radom, što je kod oštećene izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičena je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Nesporazum oko dugovanja

U navedenoj Policijskoj postaji je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje 62-godišnjaku.

Osumnjičeni je 3. rujna oko 17,15 sati u Boraji, zbog nesporazuma oko dugovanja, verbalno i tjelesno napao oštećenog, pri čemu mu je ozbiljno zaprijetio, što je kod oštećenog izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime