UREĐENO IGRALIŠTE U “KAVI” Ninčević: “Ovo je samo potvrda da je suživot reciklažnog dvorišta i sportskih sadržaja itekako moguć”

"U nekoliko mjeseci otkada je reciklažno dvorište započelo s radom potvrdilo se da nema odlaganja opasnog otpada, nema neugodnog mirisa, nema velikog broja kamiona" - napisao je


Dalibor Ninčević

U Mjesnom odboru Srednja strana, naselje Bubići, u potupnosti je obnovljen i oplemenjen novim sadržajima sportski centar.


Na dotrajalo postojeće malonogometno igralište postavljena je najnovija, akrilna amortizirajuća podloga. Postavljena je i konstrukcija sa četri nova koša, dvije nove branke, ocrtana podloga da istovremeno na igralištu može igrati više ekipa.

U sklopu sportskog centra izgrađen je i opremljen spravama za vježbanje street wark park.
U neposrednoj blizini je zabavni park za najmlađe sa ljuljama, klackalicama, toboganom…
Hortikulturno je uređeno i pješaćkim stazama povezano cijelo područje oko sportskog centra i reciklažnog dvorišta. Čitav prostor je osvjetljen i pokriven video nadzorom kako bi se preveniralo uništavanje postavljenih sadržaja i nelegalno odlaganje otpada.

– Dragi sugrađani, ovo je samo potvrda da je suživot reciklažnog dvorišta i sportskih sadržaja itekako moguć. U nekoliko mjeseci otkada je reciklažno dvorište započelo s radom potvrdilo se da nema odlaganja opasnog otpada, nema neugodnog mirisa, nema velikog broja kamiona… a sjetimo se divljih deponija koji su se na tom mjestu svakodnevno stvarali prije otvaranja RD.

Sa uređenjem tog dijela našeg grada nastavljamo i u 2021. godini. U proračunu grada Solina osigurano je 500.000,00 kn za izgradnju nogostupa i rasvjete u Ulici Joze Kljakovića Šantića – napisao je na svojoj Facebook stranici Dalibor Ninčević.

Moja reakcija na članak je...
Vau
10
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime