Udruga za pomoć djeci s posebnim potrebama:”Pomozite nam spasiti konje!”

Udruga održava rekreativno jahanje u terapijske svrhe koje je besplatno za svu djecu i osobe s posebnim potrebama i invaliditetom.

U tijeku je odluka o sudbini više od 30 zanemarivanih konja u vlasništvu TV voditelja Josipa Tuđe, koji prijeti da će ih poslati u klaonicu ukoliko ih nitko ne pruzme na svoju skrb. Udruga za pomoć djeci s posebnim potrebama “Naši snovi”, putem svoje Facebook je uputila apel javnosti za pomoć pri kupnji tih konja kako bi ih obučili za za terapijsko jahanje. Prenosimo obajvu udruge “Naši snovi” u cijelosti.


Pomozite nam spasiti konje!
Neka vaša plemenitost bude “Plemenitost na djelu”!

Dragi prijatelji, simpatizeri, poslovni partneri i svi ostali koji nas znate, čuli ste za nas ili ćete nas kroz ovu akciju
upoznati, pomozite nam u akciji spašavanja konja.

Udruga za pomoć djeci s posebnim potrebama “Naši snovi” skuplja sredstva za kupovinu konja koji trebaju ići u klaonicu zbog nemogućnosti vlasnika da se brine o njima.
Konji su bili u jako lošem stanju pa su ih veterinarske inspekcije stavile u karantenu te se nagomilao dug, a vlasniku ukoliko ih ne proda udomiteljima ne preostaje ništa drugo nego da dio konja proda u klaonicu da bi dug riješio.

Udruga Naši snovi kroz projekt „Plemenitost na djelu“ održava rekreativno jahanje u terapijske svrhe koje je besplatno za svu djecu i osobe s posebnim potrebama i invaliditetom, ali i za sve ostale osobe i djecu koji nam se jave.

U našoj konjušnici su dva konja koji služe za rekreativno jahanje u terapijske svrhe, te nam nedostaju dva do tri konja kako bismo još bolje mogli pomoći djeci.
Zbog toga se uključujemo u akciju spašavanja konja! Uključite se i vi svojom donacijom!
Udruga bi za prikupljena sredstva kupila konje te ih dala ujahati, dio konja zadržala za sebe, a dio konja udomila kod ljudi koji imaju želju i uvjete za držanje konja, a trenutno nemaju sredstava za kupnju istih.


Pomozite nam spasiti konje!

Neka i vaša plemenitost bude “Plemenitost na djelu”!
Donirati možete na račun Udruge „Naši snovi“ otvoren u Zagrebačkoj banci,IBAN: HR0223600001102109096
Zahvalni smo za svaku vašu uplatu!

Udruga za pomoć djeci s posebnim potrebama „Naši snovi“

Kontakt:
Dražen Jurić
Mob: +385 99 7903 903
Lonjica 146, 10 340 Vrbovec

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1472265622796147&id=626323377390380″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0