Udruga Naš Hajduk: “Najbolja novogodišnja odluka – ime u Parku”

Još stignete upisati svoje ime u park Za sva vrimena na Poljudu, a što se više radovi bliže kraju nižu se i rekordi sto se tiče donacija, poručuju iz udruge Naš Hajduk


Još stignete upisati svoje ime u park Za sva vrimena na Poljudu, a što se više radovi bliže kraju nižu se i rekordi sto se tiče donacija, poručuju iz udruge Naš Hajduk.


– U 2019. godini srušeni su brojni rekordi, a sama izgradnja našeg parka je pri kraju. Kao i cijela godina i njen završetak je rekordan. Naime, u prosincu je ostvaren najveći prihod u posljednje dvije i pol godine u iznosu od 463 804 kn. Budući da su slova u našem parku počela poprimati završni oblik i činiti natpis Hajduk sve je veći broj onih koji nam se javljaju kako bi sudjelovali u projektu preko mjesečnih donacija ili kartičnog plaćanja. Radovi na samim slovima su gotovi, a još je preostalo uređenje okoliša oko Parka i postavljanje rasvjete. Uskoro možete očekivati službeno otvaranje Parka koje će se dugo pamtiti – otkrio je voditelj projekta Tomislav Mikulić.

S obzirom na veliki interes za korištenje “ubrzanog postupka” plaćanja preko  kartica, rok u kojem možete osigurati vaše ime na otvaranju Parka produžen je do 12. siječnja, kažu iz Udruge. Ova opcija omogućuje da ime dobijete odmah, a platite ga na rate. Tako ćete biti među prvima u parku Za sva vrimena u kojem je za sad upisano 336 imena, dok u samom projektu sudjeluje preko 3500 ljudi koji su na putu da osiguraju ime u Parku.

– Svi oni koji su već uplatili cijeli iznos, ili uplaćuju minimalno 150 kuna mjesečno moći će za par dana birati i mjesto na kojem će njihovo ime biti za sva vrimena. Slova koja čine natpis Hajduk će s prednje strane ostati nedirnuta kao simbol Hajduka i zajedništva, a naša imena bit će mu potpora i čuvati leđa te se simbolički nalazili sa stražnje strane betonskih elemenata, naglasio je Mikulić.

–  Za dodatne informacije slobodno nam se javite na whatsapp/viber broj +385 99 666 4569 ili na email zasvavrimena@nashajduk.hr. Ako želite mjesečno donirati to možete učiniti na https://www.nashajduk.hr/mjesecne-donacije/, a donirati preko kartice trenutno možete u Odjelu za članstvo, a kroz par dana ta opcija će biti omogućena i putem web stranice – poručuju iz udruge Naš Hajduk.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. Hajduk triba prodati nekom tko želi kao u Europi.Nije Hajduk sveta krava.Zbog Hajduka i njegova megalomanstva sportovi poput košarke,vaterpola,rukometa…su nestali.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime