Bogdanović, Bolanča, Velkovski, Manev, Stoklas i Mance trenutno najbolja svjetska kuglačka družina iz Zaprešića dolazi ovaj vikend na megdan splitskom Mertojaku. Bit će to susret pobjednika Svjetskog i Europa kupa u pretposljednjem kolu prvenstva Hrvatske, u kojem je Zaprešić ponovo prvak a Mertojak viceprvak države.

Zaprešić će na krilima fantastične forme Luke Bolanče (728 srušenih čunjeva u prethodnoj utakmici protiv trećeplasirane Grmoščice) nastojati završiti svoju izvanrednu sezonu bez poraza u prvenstvu. Nakon osvojenog Svjetskog kupa plasirali su se i u fainal for Lige prvaka koji se, kao i Svjetski kup održava na njihovoj novoj kuglani, zasigurno najboljoj u Europi. U susretu polufinala igraju sa prvakom Njemačke iz Zerbsta, koji je upravo izbacio Mertojaka u četvrtfinalu, u dvije dramatične utakmice.

Za Mertojak ovo je utakmica prestiža ali i dobra provjera pred susret koji bi se mogao dogoditi u završnici Kupa Hrvatske početkom lipnja na kuglani u Poljudu.

Susret između Zaprešića i Mertojaka održati će se u subotu, 16. ožujka sa početkom u 16,00 sati u kuglani Poljud, gdje će za Mertojak nastupiti Marinović, Kovač, Totić, Dimitrovski, Muše, Grivičić, Žubrinić, Dragičević, Milanović i Zoković.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime